“Ba se poate!” – peste 1.500 de spectatori la Bacău

Încheiem anul 2013 cu bucuria de a fi început în decembrie turul cu filmul documentar Ba Se Poate despre Zburd – Educație prin coaching prin țară. Am fost foarte bine primiți la Cluj, Câmpulung Muscel, iar totul a culminat cu primirea de la Bacău, pe 17 decembrie, unde am avut peste 1.500 de spectatori: elevi, profesori, părinți.

basepoate bacau4Simona David-Crisbășanu, inițiatoarea proiectului Zburd-Educație prin coaching, și regizorul Tedy Necula au fost prezenți la Bacău. A doua zi, ei au vizitat 3 licee: Colegiul Tehnic “Anghel Saligny”, Colegiul “Antipa” și Liceul Național “Ferdinand I”. Deșteptarea a publicat un articol despre premieră.

Mulțumim tuturor celor ne sustin in campania de strângere de fonduri pentru realizarea si promovarea filmului, derulata de Asociația ROI. Mulțumiri speciale partenerilor implicati in organizarea evenimentului de la Bacău: Simona Rusu, din partea Asociației Oblio, dl. Adrian Iordache, Inspectoratul Școlar și Primăria Bacău!

Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături pentru a transforma educația din România: Crăciun Fericit, cu sănătate, pace și belșug și un An Nou cu multe surprize plăcute!