zburd-parteneri
zburd-logo-aroi

Proiectul este implementat de Asociația ROI. Simona David – Crisbășanu, președinte al Asociației, este inițiatoarea și managerul proiectului. Oana Stoianovici, membru fondator al Asociației ROI, a coordonat dezvoltarea echipei de coachi în faza pilot și în prezent se ocupă de strategia de dezvoltare. Ana-Maria Alexandru, cu sprijin din partea Irinei Savu și a lui Costel Coravu, se ocupă de coordonarea implementării proiectelor în derulare. Pe lângă derularea activităților în licee, Asociația se ocupă de activitățile de comunicare, de evenimente și fundraising. Asociația ROI se concentrează pe proiecte educaționale, culturale și de leadership.

zburd-logo-arc

Proiectul-pilot s-a derulat în parteneriat cu Asociaţia Română pentru Coaching, organizație profesională care își propune creșterea standardelor la care se desfășoară activitatea de coaching în România. ARC asigură comunicarea evoluției proiectului în cadrul comunității, astfel încât și alți coachi să poată contribui ca voluntari.

În derularea proiectului, Asociația ROI beneficiază și de sprijinul următorilor parteneri:

zburd-logo-l.i.m

Leadership in International Management asigură metodologia și pregătirea coachilor din proiect pentru aplicarea acesteia în școli.

zburd-logo-fpse

Facultatea de Psihologie şi Ştiintele Educaţiei din cadrul Universității din București a ajutat la monitorizarea și evaluarea proiectului.

Alți parteneri

Partenerii proiectului sunt dispuşi să pună la dispoziţia liceelor din program resurse şi susţinere pentru activităţi suplimentare, în cazul în care echipa liceului consideră necesar acest lucru. Astfel de activităţi pot include: prezentări ale principiilor de coaching către profesori/părinţi/elevi, asistenţă prin coaching pentru elevi/părinţi, seminarii referitoare la procesul de învățare sau la îmbunătățirea abilităţilor de comunicare etc.

zburd-logo-prisum

Prisum International Trading SRL este partenerul nostru generos care găzduiește Asociația ROI și echipa de experți Zburd-Educație prin coaching ori de câte ori.

zburd-logo-image

Echipa de la Image PR ne sprijină atunci când avem nevoie de organizare impecabilă a evenimentelor importante, precum lansarea oficială a filmului documentar Ba se poate! la București.

zburd-logo-specialist-in-comunicare

Ne bucurăm că, pe partea de comunicare și relații cu presa, suntem susținuți constant de Mihaela Raluca Tudor, manager al agenției de PR Specialist în Comunicare.

Beneficiăm și de sprijinul

Doriți să deveniți partener al proiectului?

Suntem deschiși să colaborăm și cu alte organizații care au programe pentru liceeni atât din sectorul ONG-urilor, precum și din partea mediului de afaceri. De asemenea, sprijinul presei va fi esențial în acest proiect, pentru promovarea rezultatelor obținute.

Persoana de contact pentru parteneriate este Ioana Morărescu, coordonator (ioana@aroi.ro).