zburd-zburda-prin-reteaua-noastra

DESPRE RETEAUA ZBURD

Rețeaua Zburd este spațiul creat pentru a veni în sprijinul celor interesați să contribuie la nivel local în zona de educație. Este locul de întâlnire între cadre didactice care identifică nevoi concrete în activitatea lor cu experții care doresc să se implice în mod voluntar și să ajute.

Vă propunem să fiți transparenți și darnici în a împărtăși prin articole experiențele de bună practică în urma colaborării, pentru a inspira și în alte colțuri de țară cadre didactice și experți voluntari care pot colabora pentru a crește rezultatele bune în educație.

Rețeaua Zburd a apărut ca idee în 2014-2015 prin voluntariatul în cadrul Asociației ROI a domnului profesor Dumitrel Toma, care în colaborare cu Simona David Crisbășanu, au dezoltat o versiune pilot în care au interacționat cadre didactice și voluntari.

În plus față de această interfață, în comunitate se organizează întâlniri periodice, online (pe skype sau google hangouts) pentru a lucra pe diverse situațiii împreună, fără a ține ocnt de distanțele care separă membrii comunității. La aceste întâlniri participă inclusiv coachi- voluntari care au experimentat metodologia de lucru a Zburd- Educație prin coaching.

CUM FUNCTIONEAZA

 

Creați cont prin accesarea butonului Înregistrare.

 

 

Publicați în secțiunea Harta Zburd o mențiune prin care fie exprimați o nevoie, fie exprimați o resursă și disponibilitatea pentru implicare.

 

Urmăriți în secțiunea Grupuri ce publică alte persoane în zone de interes pentru dvs și contribuiți la conversație.

 

 

Așteptăm articolul în care să dați exemplu de bune practici din activitatea dvs, pentru a inspira și alte persoane.

 

 

Dați veste mai departe, către alte persoane cunoscute.

 

Zburd- educație prin coaching și în școala ta. Fie că ești elev, profesor sau părinte, pe acest site găsești soluții pentru a lucra împreună.

Iata ce poti face daca esti profesor, elev sau părinte!

HARTA ZBURD

Filtrează după

Adaugă un marker

Latitudinea markerului
Locația datelor markerului

Click pe hartă pentru a introduce un vertex.

Descriere
Categorii de markeri
Please tick this box to prove you are human