Seara albinuțelor – Asociația ROI

În 2015, am avut parte de mult sprijin – din partea albinuțelor – voluntare care au contribuit la diverse proiecte, de la educație la cicloturism.

De aceea, am invitat toate albinuțele joi, 10 decembrie, la o întâlnire în care să ne îmbrățișăm, să sărbătorim reușitele de până acum și să ne încărcăm cu energie pentru noul an.

Întâlnirea a avut loc între 18:00 și 22:00, în Piața Romană, la prietenii noștri de la cafeneaua 4+ Social Caffe (str. Mendeleev nr 37 – o cafenea socială unde nu se fumează!). Albinuțele au fost așteptate cu ceaiuri aromate și vin fiert. Au fost bineveniți și cei care până acum n-au îndrăznit să ne abordeze și care își doresc să contribuie la proiectele noastre în 2016.

intalnire_roi1

Visuri împlinite în 2015

Am avut parte de susținerea Ciclaton – a voluntarilor care au biciclat 660 de km pentru noi și a susținătorilor care au contribuit financiar pentru continuarea proiectului nostru Zburd – Educație prin coaching. Astfel, am început să lucrăm la crearea rețelei de sprijin pentru profesorii implicați din țară și avem parteneri de încredere la Timișoara, Deva, Suceava, Buzău, Bacău etc.

Albinuțele noastre au continuat să contribuie la proiecte precum Adopta un liceu, la care Asociația ROI lucrează împreună cu Scoala de Valori si Fundatia Noi Orizonturi.

Am văzut cum visul nostru de a contribui la crearea unei comunități a celor activi în educație a prins formă și așa a luat naștere Coaliția pentru Educație, o federație a ONG-urilor din domeniu.

În ceea ce privește cicloturismul, am inaugurat traseul “Pe urmele lui Brâncoveanu”, care pune în valoare obiective cultural-istorice neprețuite, cu sprijinul OMV Petrom și celor aproape 40 de voluntari care ne-au ajutat.

intalnire_roi2

Mai e mult până departe, dar noi ne-am propus să ne bucurăm de drum. Așa că, haideți să ne oferim câteva clipe de răgaz!