De la “Ba se poate!” la “Da, se poate!”

Susține Zburd la Ciclaton 2016!

Nouă cicliști s-au hotărât să își alinieze bătăile inimilor și au pornit într-o cursă prin care pedalează pentru Zburd- educație prin coaching. Și-au propus să adune de la comunitate jumătate din bugetul necesar pentru ca în următoarele luni să putem încuraja la nivel național colaborarea profesori-elevi- părinți- comunitate, care s-a dovedit că dă deja rezultate și că poate determina o schimbare durabilă de cultură în școală!Pornind de experienta Zburd prezentata in filmul “Ba se poate!”, vom crea un ghid de bune practici si o harta a resurselor la nivel national. Ghidul va fi asemeni unui „manual viu”, in forma interactiva (on-line), precum si printat. Este urmatorul nivel pentru multiplicarea modelului de colaborare si promovarea spiritului Zburd la nivel national.

Pornind de experiența Zburd, prezentată în filmul “Ba se poate!”, vom crea un ghid de bune practici precum și o hartă a resurselor la nivel național. Ghidul va fi asemeni unui „manual viu”, în formă interactivă (on-line), precum și tipărit. Este urmatorul nivel pentru multiplicarea modelului de colaborare și promovarea spiritului Zburd la nivel național.

Cum?
Urmărim să descoperim minim 50 de școli din întreaga țară, care încurajează colaborarea profesori-elevi-părinți, printr-o campanie on-line și off-line. Ne propunem să implicăm școlile cu rezultate notabile în crearea ghidului, pe care să îl lansăm în aprilie 2017.
Bugetul necesar
Costurile pentru derularea campaniei, pregătirea și producerea ghidului, precum și pentru crearea hărții on-line sunt estimate la 49.000 RON. Obiectivul nostru este să atragem 24.500 RON (50%) din buget, cu sprijinul Ciclaton.
Impactul proiectului
Aceasta inițiativă ne va ajuta să trecem de la “Ba se poate!” la “Da, se poate!” și să contribuim la crearea unei mase critice în educație! Cei care au curajul să aducă schimbarea în educație vor fi vizibili, iar cei care au nevoie de modele, vor primi acces la resurse.

Află cum poți sprijini cauza noastră aici:
http://www.ciclaton.ro/cauze/profil/21

zburd-ciclaton-_sept-2016