Știre despre Zburd – Educație prin coaching la Câmpulung Muscel

Știre despre cum se derulează proiectul-pilot Zburd-Educație prin coaching la Colegiul Tehnic Câmpulung (www.zburd.ro) difuzată de Muscel TV pe 28 noiembrie 2012.

Proiectul Zburd-Educație prin coaching, bazat pe voluntariat, a demarat în februarie 2012 și este derulat de Asociația ROI în parteneriat Asociaţia Română pentru Coaching și alte organizații, și cu sprijinul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului și Sportului.

Liceele selectate și incluse în acest proiect-pilot sunt: Colegiul Tehnic de Transporturi Brașov, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Terezianum Sibiu, Colegiul Tehnic Ștefănescu Iași , Colegiul Tehnic Câmpulung Muscel , Colegiul Școlar Industrial Mecanică Fină București. Aceste licee au înregistrat în 2011 o rată a promovabilității de maximum 20%.

Universitatea București – Facultatea de Psihologie și Științele Educației sprijină proiectul în activitatea de evaluare a rezultatelor. Inițiativa beneficiază de sprijinul programului Raiffeisen Comunități. Alți susținători ai proiectului sunt Ibis Hotels și editura Elena Francisc.