Să punem sprijin pentru “Ba se poate!”

Am intrat în competiția Țara lui Andrei și avem nevoie de sprijinul tău pentru ca ideile din filmul documentar Ba se poate! să fie urmărite și dezbătute de elevi, profesori și părinți din cât mai multe orașe din țară. Până acum, am ajuns la aproape 4.000 de spectatori și ne dorim să dublăm acest număr. În plus, ne-am propus să dezvoltăm un ghid de lucru și resurse on-line pentru școlile care vor să urmeze modelul de lucru în echipă profesori-elevi-părinți, care a dat rezultate extraordinare în cele 5 licee incluse în proiectul nostru Zburd-Educație prin coaching. Prin votul tău, vei inspira și alți elevi, profesori, părinți vor vedea că se poate și vor fi inspirați să contribuie la o schimbare în școala lor.

Te invităm să ne aloci 5 minute, ca să îți creezi cont și să susții proiectul nostru aici. Avem nevoie de mulți aliați, așadar contăm pe sprijinul tău pentru a-ți convinge roiul de prieteni să ne voteze și ei.

Și dacă îți place proiectul despre comunitate propus de partenerii noștri din echipa PotSiEU.ro, acordă-le lor al doilea vot, aici.