Un nou workshop pentru voluntarii Zburd

12932906_10207754971765131_4297937774446349078_n-2

Voluntarii din cadrul proiectului Zburd – Educație prin coaching au avut parte, în perioada 8-10 aprilie, de un nou workshop de formare în metodologia de coaching de echipă “Action, Reflection, Learning”, dezvoltată de Leadership in International Management și adaptată de Asociația ROI la lucrul cu școlile/liceele din România.

Workshopul a fost coordonat de Irina Savu Cristea, cea care se ocupă, cu multă energie și pasiune, de formarea noii echipe de voluntari în cadrul proiectului. Au contribuit, la această sesiune, coachii Ana Maria Alexandru și Costel Coravu, care au împărtășit din experiența lor în lucrul cu liceele.

“La programul de formare al noilor coachi și voluntari curajoși și inimoși, am vorbit despre valori, planificare și lucru eficient în echipă. Trăiesc bucuria de a împărtăși coachingul la un nou nivel de cunoaștere celor cu suflet frumos și drag de oameni. Multumesc echipei de coachi si voluntari: sunteți minunați! Împreună, demonstrăm de fiecare dată că se poate!”, a spus Ana-Maria Alexandru, la finalul workshopului.

În acest an, voluntarii Zburd sunt activi la Deva, Suceava și în București. Formarea voluntarilor este posibilă datorită sprijinului primit în cadrul proiectului Ciclaton. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta pe e-mail – stup@aroi.ro.