Votează pentru finanțarea Zburd!

Zburd-Educație prin coaching a intrat în cursa pentru a obține o finanțare de 5.000 euro în cadrul programului de granturi Raiffeisen Comunități, în care concurează peste 200 de proiecte. În proiectul nostru, o echipă de coachi voluntari sprijină câteva licee care au avut rezultate slabe la BAC în 2011 să găsească soluții la problemele cu care se confruntă: de la abseinteism, la disciplină și lipsă de motivație sau de încredere.

Cu fondurile obținute, vom organiza o întâlnire pentru startul proiectului în noul an școlar la care vor participa antrenorii și 3 reprezentanți ai fiecărui liceu (directorii de licee, liderii echipelor din liceu și un reprezentant al elevilor care face parte din echipa liceului). Întâlnirea urmează să aibă loc la sfârșitul lunii octombrie – începutul lunii noiembrie 2012.

CUM NE POȚI SPRIJINI? Votează-ne, în perioada 27 august- 17 septembrie 2012, și încurajează-i și pe prietenii tăi interesați de educație să ne voteze.

Ce ai de făcut? Pentru a vota, e necesar să îți creezi un cont pe blogul Raiffeisen Comunitati. Atenție: poți vota doar o singură dată, un singur proiect!

Click aici pentru a vota

Cum se poate vota un proiect?

–          te înscrii pe site-ul www.raiffeisencomunitati.ro

–          click pe “Log In” unde reintroduceți numele de utilizator și parola;

–          click pe Proiecte propuse;

–          se va deschide o harta – alegi București sau categoria Educație. Zburd – Educație prin coaching este ultimul proiect din lista proiectelor pe Educație. Selectezi proiectul și apoi apeși “click” pe butonul “Votează” (situat atât la începutul, cât și la finalul listei de proiecte).   Poți vizualiza informațiile despre proiect prin apăsarea butonului „Detalii” din dreptul acestuia. Situația voturilor poate fi urmărită aici: raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/.

E foarte important să transmiți acest mesaj mai departe prietenilor tăi.

Un articol publicat recent de revista Dilema veche aici și, mai jos, o știre despre proiect difuzată de TVR în luna august 2012:

Comments 7

  1. FELICITARI RAIFFEISEN!
    “INCEPE PRIN A FACE CE ESTE NECESAR, APOI CE ESTE POSIBIL SI DEODATA VEI FACE IMPOSIBILUL” (SF.FRANCISC DIN ASSISI)

  2. Pingback: polimedia.us/fain

Comments are closed.