Zburd în media

Ne bucurăm că presa acordă atenție rezultatelor spectaculoase obținute de liceele incluse în proiectul nostru Zburd-Educație prin coaching – pe bună dreptate! Unele dintre licee au înregistrat creșteri ale ratei promovabilității de 2-3 ori, față de o creștere de 22% la nivel național și este meritul lor.  Rezultatele obținute sunt ale liceelor! Noi am creat contextul pentru ca ei – profesori, elevi, părinți – să aibă încredere și să pună în aplicare soluțiile pe care ei le-au găsit.

Mai întâi, înainte să avem rezultatele de la BAC, Dilema veche ne-a făcut onoarea de a publica un interviu cu Simona David-Crisbășanu, coordonator al proiectului Zburd-Educație prin coaching, care se intitula chiar: “Ba se poate!” . Așa se va numi și filmul documentar despre Zburd, care va fi realizat de tânărul regizor Tedy Necula pentru Asociația ROI.

Pornind de la teaserul filmului documentar și întâlnirea despre rezultate organizată de Asociația ROI, TVR a realizat o știre despre rezultate, în care apar directori, profesori, elevi și părinți din toate cele 5 licee tehnologice cu care am lucrat: Colegiul Tehnic de Transporturi Brașov, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Terezianum Sibiu, Colegiul Tehnic “I.C. Ștefănescu Iași”, Colegiul Tehnic Câmpulung Muscel și Liceul Tehnologic “Mecanică Fină” București. Știrea poate fi urmărită aici:

De asemenea, Adevărul, Evenimentul Zilei și gandul.info au scris despre rezultatele obținute de cele 5 licee. Știrea a fost preluată și de caleaeuropeana.ro , cariereonline.ro și dcnews.ro . Sprijinul presei este foarte important pentru a arăta și altora că se poate!

Teaserul filmului documentar “Ba se poate!”, la care lucrează de zor tânărul regizor Tedy Necula, poate fi vizionat aici:

Proiectul Zburd-Educație prin coaching (www.zburd.ro ) este derulat de către Asociația ROI, în parteneriat cu Leadership in International Management, Asociația Română pentru Coaching, Facultatea de Psihologie și Științele Educației – Universitatea București și cu sprijinul Ministerului Educaţiei Naționale. Proiectul este susținut de Raiffeisen Comunități și Programul european Tineret în Acțiune. Ibis Hotels sprijină, de asemenea, proiectul.