Doar 2 zile pentru a vota “Ba se poate!”

Dragă prietene, albinuțele ROI au nevoie de sprijinul tău generos, pentru a acorda un vot pentru “Ba se poate!” în competiția Țara lui Andrei. Te invităm să votezi urmând acest link! Voturile se pot acorda pâna joi, 15 mai la ora 12. Dacă ești profesor, te rugăm să ne votezi la școală, cu toți elevii din clasa unde ești diriginte. Puteți viziona împreună versiunea pentru dirigenție a filmului, disponibilă aici.

Am intrat campania pentru ca ideile din filmul documentar Ba se poate! să fie urmărite și dezbătute de elevi, profesori și părinți din cât mai multe orașe din țară. Până acum, am ajuns la aproape 4.000 de spectatori și ne dorim să dublăm acest număr. În plus, ne-am propus să dezvoltăm un ghid de lucru și resurse on-line pentru școlile și profesorii care vor să aplice lucrul în echipă profesori-elevi-părinți, care a dat rezultate extraordinare în cele 5 licee incluse în proiectul nostru Zburd-Educație prin coaching. Prin votul tău, vei inspira și alți elevi, profesori, părinți vor vedea că se poate și vor fi inspirați să contribuie la o schimbare în școala lor.

Și dacă îți place proiectul despre comunitate propus de partenerii noștri din echipa PotSiEU.ro, acordă-le lor al doilea vot aici.