Modelul Zburd-educație prin coaching la TVR

zburd la TVRModelul Zburd- educație prin coaching a primit recunoaștere la nivel național prin invitarea Simonei David Crisbășanu la emisiunea postului național de televiziune, în cadrul emisiunii “Tot ce contează”.

Alături de Simona au participat și doi tineri participanți în cadrul experienței Zburd: Sorin Ciobanu, fost elev al Liceului Tehnologic de Mecanică Fină I. C. Brătianu acum student la două facultăți private și Cristian Dan, fost elev al Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Dumitru Moțoc, student al Facultății de Fizică a Universității București.

În cadrul emisiunii, pornind de la întrebarea “cine voi fi?” invitații au vorbit despre rolul Bacalaureatului în viața personală și profesională precum și schimbările la nivel profund generate de care participarea în proiectul Zburd- educație prin coaching.

Simona a declarat că: “noi i-am adus împreună, la aceeași masă, ca ei să vină cu soluții și nu să depindă de noi. […] Îi provocăm să găsească soluții, în primul rând le spunem ‘voi puteți!’ și în al doilea rând întrebându-i ‘care sunt lucrurile pe care voi vreți să le rezolvați?”.

Conform unui studiu UNICEF din 2015, persoanele care au diploma de Bac au venituri cu cca 25-30% mai mari, comparativ cu cei care nu au luat bacalaureatul.

Vă invităm să urmăriți de pe acest link înregistrarea emisiunii, în care cei trei participanți au dezvăluit din experiența dobândită în urmaimplicării în proiectul Zburd- educație prin coaching.